Buurtwandeling Zurenborg/ Borgerhout

De Branderij

Borgerhoutsestraat 36

 

>> Achtergrondinformatie

JES is een nationale organisatie. Ze noemen zichzelf een stadslabo voor kinderen en jongeren. JES werkt met jong geweld in de stad. Of ze nu muziek maken, een ontmoetingsplek zoeken, vorming willen… ze krijgen alle ruimte om te experimenteren. Er wordt ook begeleiding aangeboden in de zoektocht naar werk, een geschikte opleiding of een zinvolle vrijetijdsbesteding. JES wil jongeren zelf aan het woord laten en hen mee de koers van hun toekomst laten bepalen. 

In de wijkafdeling ‘De Branderij’ kunnen kinderen, tieners en jongeren van 6 tot 25 jaar terecht voor ondersteuning over hun schoolloopbaan en hun zoektocht naar werk. De Branderij zet zich in om jongeren bewust te maken van hun talent en hen te stimuleren tot zinvolle vrijetijdsbesteding.

Jongeren vinden hier een interessante uitvalsbasis waarbij ze advies kunnen krijgen, maar kunnen in De Branderij even goed terecht voor een instuif. In het gebouw is ook een muziekstudio gevestigd.

 

>> Meer info

http://www.jes.be/over.php

http://www.jes.be/pagina/JACOBorgerhout

 

>> Opdrachten

  1. Meld je tussen 11.00u en 11u30 (vm) of 14u30 en 15u (nm) aan op het secretariaat (nr.34), vertel dat je van Studio Globo tv bent en wandel dan met de groep door de grote poort van De Branderij.
  2. Op het binnenplein worden jullie ontvangen door een medewerker en komen jullie meer te weten komen over deze plek! Stel gerust vragen…
  3. Jullie krijgen ook een rondleiding doorheen het jeugdcentrum en spelen samen een groepsdynamisch spel.

 

De Branderij
<
>
x
content crackers twitter content crackers facebook content crackers google+ content crackers linkedin content crackers mail content crackers whatsapp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x